Klik/Tryk for at zoome

Molino di Sant'Antimo Perpaolo 2015

På lager

Brunello-vinene fra Toscana er nogle af verdens dyreste, mest populære og mest anmelderroste vine. De kommer fra den sydlige del af Toscana, nærmere betegnet Montalcino, og laves altid på Sangiovese-druer.

Vinen Perpaolo laves på de samme forgyldte marker - klods op af nogle af de mest eksklusive Brunello-vine, men er ikke en Brunello, da den laves på 100% Cabernet Sauvignon.

"Bolgheri møder Brunello"
94 points topklasse fra Montalcino - men i ægte Bolgheri-stil - Perpaolo 2015 må du ikke gå glip af, hvis du er kender af Italiens fineste vine!

Cabernet-druen er langt fra ukendt i Toscana. Verdensstjerner som Tignanello, Sassicaia og Orma er italienske "konger", der alle indeholder Cabernet Sauvignon.

Perpaolo er flot dybrød med intens duft af viol, solbær, mokka og lidt frisk vanilje. Smagen udvikler sig rigtig meget i glasset. I smagen skærer Cabernets solbær-noter igennem, men også både blåbær og brombær er tydelige. Tanninerne er afstemte, men tilstedeværende og vidner om et stort gemmepotentiale. En kompleks oplevelse med lakrids, vanilje og fadkrydderier forkæler dig i eftersmagen. Det er altså bare en vin i verdensklasse! Drik nu med iltning, eller gem +10 år fra høståret! 

94/100 James Suckling
” A spicy, dark-fruited nose yet with plenty of freshness. Brambleberries, dried spices, tar, cedar and tobacco. Full body, intensely chewy and dusty tannins, but a good backbone of acidity to hold this together.  Long finish.”

Server med okse- eller kalvekød. Gerne gode røde bøffer, eller langtidsstegt mørbrad. Nyd vinen ved 16-18°C

Perpaolo 2015 er fremstillet på 100% Cabernet Sauvignon fra udvalgte marker i Montalcinos ”Brunello-land”. Vinen har elegant tanninstruktur og luksuriøse eksotiske krydderier fra 10 måneders modning på 225 liters barriquefade.

Molino di Sant’Antimo er beliggende få km sydøst fra Montalcino, med berømte Tenuta Il Poggione som nærmeste nabo. Skønt vingården er relativ ung, har husets Brunello’er-og Toscana IGT-vine høstet masser af +90 ratings fra verdens førende vinskribenter.

Molino di Sant’Antimo ejes af Carlo Vittorio, som råder over 40 hektar med stenet og mineralholdig jordbund. Markerne er beliggende i 200-250 meters højde, og skråner mod syd og sydvest i retningen af Orcia-floden.

Molino di Sant’Antimo er udstyret med moderne fermenteringstanke og en fadkælder med store Alillier-fade samt franske og amerikanske 225 l. egetræsfade.

Læs mere

Passer godt til

Grill

Hygge

Kalv

Ko

1 fl. pr. stk. 229,95  DKK
6 fl. pr. stk. 189,95  DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

94 Point

James Suckling

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Gemme potentiale 8-10 år fra høståret
Alkohol 14,5 %
Indhold 75 cl