Tilbage

Lu Ceppu Riserva 2012 Masca del Tacco

På lager
Lu Ceppu Riserva 2012 Masca del Tacco fra Apulien, Italien
97 point - Luca Maroni

Lu Ceppu er en prestigevin i Riserva-kvalitet, som med sin velouragtige smag og flotte kompleksitet gør alle fordomme om syditaliensk vin til skamme. Vinen er fremstillet af druer fra antikke vinstokke og lagret på de bedste franske egetræsfade, man kan købe for penge. 

Lu Ceppu er fremstillet af 100% Negroamaro fra meget gamle vinstokke - så gamle, at de reelt ikke kan aldersbestemmes. Negroamaro vinstokke i den alder giver vine med betydelig mere struktur og elegance end Puglias anden store drue, Primitivo.

Luca Maroni - 97 Point
- “97 points. Large and concentrated with majestic density. Admirable strength and persistence. Round palate with rich, multidimensional fruit. Harmonious finish with with spice and balsamic notes.”

Vinen er fadlagret på nye fade af fransk eg i 12 måneder og den tappes ufiltreret. Den meget mørke vin byder på en dyb bouquet af modne bær, jordbund, pibetobak og mineraler. Smagen er fyldig og velouragtig med en klart defineret kompleksitet og en finesse, som ligger lysår fra alle fordomme om solbranket syditaliensk vin. 

Hvis du er vild med poweren og frugten i Primitivo, men synes at det er lige er en tand for sødt, så er LU CEPPU dit helt rigtige valg !

Prøv til godt oksekød, gerne fra grill, og drik det sidste glas uden mad til.

SUPERVIN´s enestående garanti:
Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske - hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering).

1 fl. pr. stk.
179,00 DKK
6 fl. pr. stk.
129,95 DKK
Fragt
FRAGT FRA 29,-
Køb for:

mere for
FRI LEVERING

Passer godt til

Drue: 
Servering: 
16-18 °C
Gemmepotentiale: 
2020
Alkohol: 
13,5 %
Indhold: 
75 cl

Vi tror du vil kunne lide...

Tilmelding til nyhedsbrev

Få gode tilbud og tips om dejlige druer direkte i din indbakke.

Gruppekøb
Indtast den kode du har modtaget fra Supervin