Klik/Tryk for at zoome

Les Glaneuses Rosé 2018

Udsolgt Vingaranti

"Lækker rosévin" - Vinavisen, juli 2019 

-Et køligt glas sydfransk rosé - var det noget? Den yndefulde flaske emmer af feminin charme. Smagen - dugfrisk og rislende bærsaftig – rammer plet hos begge køn.

Les Glaneuses er et pragteksempel på, hvorfor Sydfrankrig er verdens førende område for rosévin. Hvor finder du den her elegance og kvalitet - til samme lave pris?

Lys laksefarvet, næsten "sexet" i glasset. Næsen lokker med en frugtkurv af charmerende dufte: hindbær og jordbær møder hybenrose, viol og rabarber. Øjeblikkelig sommerstemning! I munden let cremet og fuld af frugtcharme. Afslutningen er let mineralsk og særdeles læskende. Drik nu, eller gem 2-3 år fra høståret.        

★★★★★ Vinavisen 
"Lækker rosévin med en fin balance mellem frugt, syre og sødme. I smagen jordbær og hindbær - men ikke mere, end at man også kan smage druen. Flasken har skruelåg."

Nyd denne dejlige rosé som aperitif/hyggeglas, eller til fisk og skaldyr, sushi, salater, fjerkræ og friske oste. Servér ved 8-10°C

Les Glaneuses 2018 er fremstillet på 100% Cinsault fra kystnære marker nær den franske middelhavskyst. Cinsault er rosédruen over dem alle – kendt for sine lette, friske og aromatiske vine. Kølige, luftfugtige vinde fra Pyrenæerne giver druer pakket med friskhed og finesse.

Druerne høstes i de kølige aften- og nattetimer, så de bevarer al ungdommelig friskhed på vej til vineriet. Mosten gærer køligt for at bevare de flygtige frugtaromaer, mens tre måneders modning på gærresterne giver vinen en lækker ”smooth” tekstur. Flasken er udstyret med praktisk skruelåg.

 

Læs mere

Passer godt til

Aperitif

Pasta

Fisk

Hygge

Grøntsager

Skaldyr

Ost

Salat

1 fl. pr. stk. 99,95  DKK
6 fl. pr. stk. 69,95 DKK
TILBUD6 fl. pr. stk. 49,95  DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

Vinavisen

Supervin.dk

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Drue Cinsault
Servering 8-10°C
Gemme potentiale 2-3 år fra høsåret
Alkohol 12%
Indhold 75 cl.