Aalborg Chokoladen

VALGTE FILTRE:
0 produkter fundet

Åh nej, jeg kunne ikke finde nogen resultater!

Aalborg Chokoladen: Tradition og trylleri

Aalborg Chokoladen er en traditionsbaseret chokoladefabrikant, der holder til i Aalborg Øst.

Med 12 års solid erfaring i bagagen fremtryller Aalborg Chokoladen håndlavet chokolade af allerhøjeste kvalitet, der tilpasses kundernes ønsker og behov. Det sker efter gamle traditioner og opskrifter, der er gået i arv fra et af Aalborgs fineste konditorier tilbage i 1930’erne, Konditori Christine. Indehaveren er John Aslak Jensen, der sammen med et hold af 15 medarbejdere fremstiller chokolade i verdensklasse. For dem er chokolade nemlig en ’’alvorlig sag’’, og der tages da heller ikke let på det, når det gælder kvalitet. Kun de bedste stykker finder vej til de specialdesignede æsker. Er der den mindste revne eller flis i chokoladestykket, bliver det i stedet brugt til at traktere besøgende i butikken med.

Råvarer udvælges med stor omhu. Chokoladen stammer fra Tanzania og Grenada og har et kakaoindhold på op til 70 %. Marcipanen fremstilles af mandler fra Spanien og Californien og består af en mandelmasse på op til 66 %.

John Aslak Jensen er oprindeligt uddannet tjener, men fik i 2006 mulighed for at overtage Aalborg Chokoladen. Han slog til med det samme. Siden er det gået stærkt. Sortimentet spænder da også bredt og omfatter alt fra lakridskugler omsluttet af chokolade, julekalendere, gaveæsker, hjerter og andet konfekture.