Klik/Tryk for at zoome

Huber Grüner Veltliner Terrassen 2017

På lager

Blandt de mest populære hvidvine i Supervins sortiment. Markus Huber er flere gange kåret som "Falstaff Winemaker of the Year" - senest i 2015.

En topproducent kendes blandt andet på niveauet af sin basisvin – og topanmeldte Terrassen leverer endnu engang høj, høj klasse. Kongekøb!! 

Bleggul i glasset med grønne nuancer. Ren og elegant næse med æbleblomst, grapefrugt, pære og lidt mango, samt komplekse undertoner af havbrise, citronskal, hvid peber og selleri. I munden let og læskende med delikate frugtnoter, pikant bitternote og saltet mineralsk syre. Liflig og lækker! Drik nu, eller gem 3-4 år fra høståret. 

92/100 James Suckling
"This kind of crisp and uplifting grüner veltliner, with just 12 per cent alcohol, is rare in 2017. Lovely herb and summer-meadow character at the refreshing finish."

90/100 Falstaff Magazin 

6 stjerner - Flaskehalsen
"...et sandt scoop. Det er en meget blød og spændstig vin, der har en god dynamik i sin smagsopbygning, hvor den går fra en blød og fyldig frugt til en frisk syrlig stil, der trækker vinen i flere retninger på en meget velbalanceret måde. Det er en rigtig lækker hvidvin med en lang og nuancerig smag."

5 stjerner - Vinavisen 
"Denne hvidvin lever helt op til, hvad man forventer, når man køber en Grüner Veltliner. Vinen er fint krydret og har en lille, forfriskende prikken på tungen."

Anbefales til hygge, salater, fisk og skaldyr, sushi, grøntsagsretter og cremede oste. Serveres ved: 10-12°C.

Grüner Veltliner Terrassen 2017 er fremstillet på 100% Grüner Veltliner fra Traisental. Streng drueselektion sikrer, at kun de bedst positionerede drueklaser udvælges. 6 timers skindkontakt før gæringen sørger for ekstra aromaudtræk. Mosten gærer ved 19°C, med 3 mdrs. efterfølgende modning på ståltank. 

På få år har den unge og ambitiøse Markus Huber forvandlet sin families 5 ha med traditionel Heuriger-udskænkning til en internationalt anerkendt topproducent med 70% eksport fra mere end 50 ha.

Fokus er bevaret på Grüner Veltliner, Riesling og Zweigelt, men kvalitetsbevidstheden fra mark til vineri er skærpet så ekstremt, at ”vidunderbarnet” Markus Huber i 2015 kunne lade sig hylde som ”Falstaff Winemaker of the Year”. Hubers vine hyldes verden over som sortstypiske og glasklare med elegant mineralsk syre.

Læs mere

Passer godt til

Aperitif

Fisk

Grøntsager

Hygge

Skaldyr

Ost

Salat

1 fl. pr. stk. 119,95 DKK
6 fl. pr. stk. 85,00 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

92 Point

James Suckling

90 Point

Falstaff

Vinavisen

Flaskehalsen

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 8-10°C
Gemme potentiale 3-4 år fra høståret
Alkohol 12,5%
Indhold 75 cl.