Klik/Tryk for at zoome

SPAR 10,00

Gustave Lorentz Riesling Reserve 2017

På lager

Ny årgang af vores mest populære hvidvin fra Riesling-specialisten Gustave Lorentz. Og hvilken årgang! Høstudbyttet var 25% lavere end normalt, men druekvaliteten er højere end længe set.

”A very good vintage for Alsace in 2017” - Jancis Robinson

Lys citrongul med grønne nuancer. Liflig duft af hvide blomster, granny smith æble og lime – med hints af ananas og petroleum. I munden tør, ren og charmerende frugtig. Lang, mundrensende og herligt mineralsk afslutning. Klassisk tør og madvenlig Riesling! Drik nu, eller gem 5-8 år fra høståret.

2016 scorer 91 point hos Tastings.com - så hvad kan det ikke blive til for flotte 2017? Glæd dig, for Gustave Lorentz’ Riesling Réserve har aldrig været bedre!

Anbefales til fisk og skaldyr, fjerkræ, gris, charcuterie og friske oste. Nydes ved 8-10°C.

Riesling Réserve 2017 er fremstillet på 100% Riesling, som håndhøstes fra skråninger omkring Bergheim, hvor Gustave Lorentz har hjemme. En frisk og frugtig hvidvin, som perfekt afspejler sin druesort og sit fornemme terroir. Vinen er tør uden at være ”knastør” - indeholder 4,18 gram restsukker pr. liter.

Alsace-producenten Gustave Lorentz blev grundlagt i 1836, og man finder vinhuset bag middelalderlige bymure i pittoreske Bergheim (Haut-Rhin). 

Med seks generationers savoir-faire, og med en grower/negociant-profil, der såvel i volumen som i kvalitet matcher Hugel og Maison Trimbach, er det intet under, at Gustave Lorentz regnes blandt de allerypperste vinproducenter i Alsace. 

Op mod halvdelen af husets egne 33 økologiske hektar er klassificeret Grand Cru. Med George Lorentz ved roret er der investeret mere end 50 mio kr i nye, topmoderne produktionsfaciliteter. 

 

Læs mere

PRISEN UDLØBER OM:
1 fl. pr. stk. 129,95 DKK
6 fl. pr. stk. 99,95 DKK
TILBUD6 fl. pr. stk. 89,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

Vores vurdering

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Drue Riesling
Servering 7-9 grader
Gemme potentiale 2025
Alkohol 12,5
Indhold 75 cl