Klik/Tryk for at zoome

Gunn Estate Pinot Noir 2016

På lager

BANG!! Endnu en hvislende fuldtræffer fra Gunn Estate. Her en pinot noir så liflig og sommeragtig at ikke et øje er tørt. Gunn Estate er siden 2001 fremstillet hos familieejede Sacred Hill, en af New Zealands højst respekterede vinproducenter.

100% Pinot Noir i saftig og læskende Marlborough-stil. Frugtigere end rød bourgogne, men friskere end de fleste oversøiske udgaver. 

Mellemdyb rubinrød. Herlig sommerfrugtig jordbærnæse med strejf af rabarber, kirsebær og ”kongen af danmark”. Dybere undertoner af mokka, vanilje, vildtkød og skovbund. I munden mellemfyldig med mild syre og silkebløde tanniner. En solmoden, men samtidig supersaftig og læskende pinot! Fremragende! Vinen er drikkeklar ved frigivelse, men kan gemmes 5-7 år fra høståret.

★★★★★ Flaskehalsen
"...sart men smart Pinot Noir"

Anbefales til fyldige salater, grillet fisk, kylling, andebryst, fjerkræ, fuglevildt, svinekød og kalvekød. Også flot til rødbede- og svamperetter. Serveringstemperatur: 14-16 °C.

2016 Gunn Estate Marlborough Pinot Noir Winemalker’s Selection er fremstillet af 100% Pinot Noir fra udvalgte parceller i Marlborough på New Zealands sydø. Marlborough nyder et solrigt og køligt klima, som frembringer balancerede og harmoniske vine, kendetegnet ved solmoden frugt, moderat alkohol og præcis syre. Druerne koldmacereres inden gæringen for optimalt udtræk af farve og frugtaroma. Fransk egetræ bidrager med struktur, tekstur og krydderi. 2016 regnes i Marlborough for en god og klassisk årgang.

Gunn Estate blev grundlagt af Gunn-familien i den smukke Ohiti Valley, Hawkes Bay. I 2001 blev vinhuset overtaget af familien Mason, som står bag Sacred Hill. Med i aftalen fulgte den talentfulde winemaker Dennis Gunn, som forblev hos Sacred Hill i mere end 12 år. Gunn Estate har i den grad vist sig leveringsdygtig i drikkevenlige, frugtlækre og flot anmeldte vine – endda til meget moderate priser!

Læs mere

Passer godt til

Fisk

Grill

Gris

Kalv

Fjerkræ

Lam

Salat

PRISEN UDLØBER OM:
1 fl. pr. stk. 149,95  DKK
6 fl. pr. stk. 129,95 DKK
TILBUD6 fl. pr. stk. 89,95  DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

Flaskehalsen

Vores vurdering

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 14-16 °C
Gemme potentiale 5-7 år fra høståret
Alkohol 13,5%
Indhold 75 cl