Tilbage

Galante Vendemmia 2016

På lager
Galante Vendemmia 2016 fra Emilia-Romagna, Italien
Luca Maroni
Mundus Vini

Sangiovese er Italiens mest plantede druesort. Den er eneste drue i de berømte Brunello'er og rygrad i adskillige af Italiens bedste vine!

Amarone er flagskibet af Italiensk vin i Danmark. Er du vild med intens, powerfuld Italiensk frugt - så er Amarone et af de mest oplagte og populære valg.

DEN FØRSTE I VERDEN
Galante 2016 er den første af sin slags! Den forener Italiens store Sangiovese-drue med "Amarone metoden" i en UNIK og pointfyldt italiensk smagsoplevelse!

Vinen er resultatet af en lang kamp med de Italienske vinmyndigheder. Hele 4 år brugte producenten Cevico på at få de nødvendige tilladelser - nu er vinen endelig landet.

Galante er den første Sangiovese-vin fremstillet efter samme appassimento-metode som Amarone, hvor druerne lufttørres for at give mere frugt og koncentration i smagen!

Dyb granatrød i glasset. Næsen forfører med kandiseret kirsebær, tørrede blommer, rosin, chokolade og kaffebønner. I munden tør til halvtør, fyldig og kraftfuld. Lækker intens bærsødme med fin friskhed og elegante, finkornede tanniner. Usædvanlig lang og detaljeret finish! Drik nu, eller gem 6-8 år fra høståret.   

96 pts. Luca Maroni 2018

Guldmedalje, Mundus Vini 2018 

4,0 stjerner Vivino 

Anbefales til hygge, vildt, lam, kraftige kødretter og modne oste. Nyd vinen ved 16-17°C.

Galante Vendemmia er fremstillet af 100% senhøstet Sangiovese fra Romagna-regionen i det nordøstlige Italien. Druerne håndplukkes og fordeles i små ventilerede kasser, hvor de i løbet af en måneds tid udsættes for en dehydrering på 22%. Denne appassimento-proces, velkendt fra produktionen af Amarone, resulterer således i halvstore rosiner med ekstra fylde og smagskoncentration. Gæret med 3 mdrs. maceration af drueskallerne og modnet 6 mdr. på cementtank. Vinen indeholder 12 gram restsukker pr. liter.

Bag Galante står Cevico-gruppen fra byen Lugo i Romagna. Cevico blev grundlagt i 1963, og gruppen repræsenterer i dag 3 tapperier, 15 vinerier/kooperativer og 4500 associerede vinbønder. Den topprofessionelle Cevico-gruppe superviserer sine vinbønder i forhold til vindyrkning, ønologi, laboratorieanalyse og forskning.

1 fl. pr. stk.
89,95 DKK
6 fl. pr. stk.
69,95 DKK
Fragt
FRAGT FRA 29,-
Køb for:

mere for
FRI LEVERING

Passer godt til

Servering: 
15-17°C
Gemmepotentiale: 
6-8 år
Alkohol: 
14,5 %
Indhold: 
75 cl

Vi tror du vil kunne lide...

Tilmelding til nyhedsbrev

Få gode tilbud og tips om dejlige druer direkte i din indbakke.

Gruppekøb
Indtast den kode du har modtaget fra Supervin