Klik/Tryk for at zoome

Galante Sangiovese Appasimento 2016

På lager - 1-2 dages levering Vingaranti

Sangiovese er Italiens mest plantede druesort. Den er eneste drue i de berømte Brunello'er og rygrad i adskillige af Italiens bedste vine!

Amarone er flagskibet af Italiensk vin i Danmark. Er du vild med intens, powerfuld Italiensk frugt - så er Amarone et af de mest oplagte og populære valg.

DEN FØRSTE I VERDEN
Galante 2016 er den første af sin slags! Den forener Italiens store Sangiovese-drue med "Amarone metoden" i en UNIK og pointfyldt italiensk smagsoplevelse!

Vinen er resultatet af en lang kamp med de Italienske vinmyndigheder. Hele 4 år brugte producenten Cevico på at få de nødvendige tilladelser - nu er vinen endelig landet.

Galante er den første Sangiovese-vin fremstillet efter samme appassimento-metode som Amarone, hvor druerne lufttørres for at give mere frugt og koncentration i smagen!

Dyb granatrød i glasset. Næsen forfører med kandiseret kirsebær, tørrede blommer, rosin, chokolade og kaffebønner. I munden tør til halvtør, fyldig og kraftfuld. Lækker intens bærsødme med fin friskhed og elegante, finkornede tanniner. Usædvanlig lang og detaljeret finish! Drik nu, eller gem 6-8 år fra høståret.   

96 pts. Luca Maroni 2018

"Kanonvin til spotpris" - Vinhulen
"kombinationen af sødme, fyldig frugt og god syre er ganske charmerende og yderst velsmagende. God længde. Kanonvin til spotpris – fremragende til prisen."

Guldmedalje, Mundus Vini 2018 

★★★★★ Vinavisen
"Denne rødvin hænger godt sammen med sin varme, fyldige frugt, fine krydring og smagen af den toskanske drue Sangiovese. God, lang eftersmag."

3,9 stjerner Vivino 

Anbefales til hygge, vildt, lam, kraftige kødretter og modne oste. Nyd vinen ved 16-17°C.

Galante Vendemmia er fremstillet af 100% senhøstet Sangiovese fra Romagna-regionen i det nordøstlige Italien. Druerne håndplukkes og fordeles i små ventilerede kasser, hvor de i løbet af en måneds tid udsættes for en dehydrering på 22%. Denne appassimento-proces, velkendt fra produktionen af Amarone, resulterer således i halvstore rosiner med ekstra fylde og smagskoncentration. Gæret med 3 mdrs. maceration af drueskallerne og modnet 6 mdr. på cementtank. Vinen indeholder 12 gram restsukker pr. liter.

Bag Galante står Cevico-gruppen fra byen Lugo i Romagna. Cevico blev grundlagt i 1963, og gruppen repræsenterer i dag 3 tapperier, 15 vinerier/kooperativer og 4500 associerede vinbønder. Den topprofessionelle Cevico-gruppe superviserer sine vinbønder i forhold til vindyrkning, ønologi, laboratorieanalyse og forskning.

Læs mere

Passer godt til

Hygge

Okse

Vildt

Lam

Ost

1 fl. pr. stk. 99,95  DKK
6 fl. pr. stk. 79,95  DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

96 Point

Luca Maroni

Gold

Mundus Vini

"Kanonvin til spotpris"

Vinhulen.dk

Vinavisen

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 15-17°C
Gemme potentiale 6-8 år
Alkohol 14,5 %
Indhold 75 cl