Klik/Tryk for at zoome

Fafide Reserva Branco 2016

På lager

Rui Madeira er en af Portugals nye stjerneproducenter, der bl.a er kendt for at lave de efterspurgte Beyra vine. Hans vine er desværre bare altid udsolgt - de har konstant +90 point og "best buy"-stempler: Alt for høje anmeldelser i forhold til prisniveauet.

Fafide Reserva Branco er vurderet af Wine Spectator ved 21$ (ca. 127,00 kr), Wine Searcher viser 92 kr. (UDEN MOMS), mens Vivino viser den danske pris på 135,00.

90/100 Wine Spectator
"Medium- to full-bodied, with decadent glazed apple and creamed peach flavors detailed with sweet spice and mineral elements. The solid acidity keeps this focused through the creamy, floral-tinged finish".

Fafide Reserva er en lækker portugiser, der er fadlagret i 6 mdr. Den er lavet på de lokale druer Codega do Larinho, Rabigato og Viosinho. Lys grøn/gul farve. Eksotisk næse med ferskner, mineralitet og krydderier. Smagen er ung, frugtren og har en dejlig fyldig og cremet krop fra fadlagringen.

Velegnet til fisk, gerne laks, eller til lyst kød. Kan også nemt forkæle et udvalg af gode oste. Nydes afkølet nu og frem til 2022.

Læs mere

Passer godt til

Fisk

Fjerkræ

Ost

1 fl. pr. stk. 134,95 DKK
6 fl. pr. stk. 95,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

90 Point

Wine Spectator

Vivino

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Gemme potentiale 2022
Alkohol 13%
Indhold 75 CL