Klik/Tryk for at zoome

Cuvee Anonyme Chateauneuf du Pape 2011 Xavier

På lager

Châteaneuf-du-Pape ”Cuvée Anonyme" er en af de vine, som har sikret Xavier Vignon gudestatus blandt Châteauneuf-elskere.

Châteauneuf-du-Pape ”Cuvée Anonyme” er sammensat af druer fra op til 120 forskellige parceller spredt udover appellationen. I 2011-årgangen stammer de fleste af druerne fra vinstokke, som er mellem 75 og 100 år gamle – grenache-druerne er endda høstet fra vinstokke, som er over 100 år.

Vinen byder på en likøragtigt koncentreret bouquet af kirsebær og solbær, peber, vanilje og flotte mineralske facetter. I en alder af seks år er smagen begyndt at folde sig flot ud med aromaer som harmonerer med duften, og vinens koncentration og længde er simpelthen helt vild.

Nyd stille af rummelige glas, gerne som ledsager til godt oksekød eller kraftigt fjerkræ.

Xavier Vignon er en sværvægter i Rhône-dalen, hvor hans ofte eksperimenterende tilgang til vinfremstillingen igen og igen resulterer i banebrydende vine, som scorer skyhøje anmeldelser hos vinkritikerne.

Udover hans omfattende virke i Rhône har Xavier arbejdet i områder så forskellige som Alsace, Champagne, Saint-Emilion, New Zealand og Napa Valley. Han er desuden en af Frankrigs mest efterspurgte rådgivere, og i skrivende stund er han tilknyttet som konsulterende (stjerne)ønolog hos ca. 250 vingårde.

Læs mere

Passer godt til

Gris

Kalv

Vildt

Lam

Ost

1 fl. pr. stk. 449,95 DKK
6 fl. pr. stk. 350,00 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

95 Point

Robert Parker

Vores vurdering

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Drue Blend
Servering 16-18 grader
Gemme potentiale 2030
Alkohol 14,5 %
Indhold 75 cl