Tilbage

Chateau Sorbey, Haut Medoc AOC, 2010

På lager
Chateau Sorbey, Haut Medoc AOC, 2010 fra Medoc og Fronsac, Frankrig

Lækker, blød og drikkemoden Haut-Médoc Bordeaux er svær at finde til den HELT RIGTIGE pris - især hvis du skal have en bare nogenlunde årgang.

Vi har fået en ekstra levering - EN ENKELT PALLE - af Château Sorbey fra kultårgangen 2010 - det bedste Bordeaux-år i mands minde!

Robert Parker er på hans "Vintage Chart" helt oppe og ringe med 98 / 100 point til nogle af kommunerne i Haut-Medoc!

Årgangen er eminent i Bordeaux - en meget tør og varm sommer med passende nedbør i september skabte perfekte vækstbetingelser for vinbønderne, hvilket gjorde årgangen til en af de bedste nogensinde. 

"The 2010 vintage is an exceptional year for reds" - James Suckling

Château Sorbey er 2. vinen til det berømte slot Château Julien. Med små 15 hektar vinstokke er Sorbey et lille slot - og fokus ligger derfor på kvalitet fremfor kvantitet.

Intens rubinrød kulør, super flot i farven - det ses ikke, at vinen er 8 år gammel. Den står simpelthen knivskarpt i glasset.

Sorbey 2010 har bouquet af intense solbær, grøn peberfrugt og behageligt aftryk fra fadet. Smagen er finesserig, koncentreret og først lige vågnet. Du fornemmer hurtigt årgangens mange solskinstimer: Blød, afrundet, mørk frugt, venlige og afstemte tanniner - afsluttes med flot kompleksitet af lidt læder og sød lakrids.

En oplagt Bordeaux til godt oksekød - både bøffer og steg. Kan med fordel også nydes med modne oste. Alk. 13,5%. Kan gemmes til ca. 2024.

1 fl. pr. stk.
149,95 DKK
6 fl. pr. stk. 129,95
Tilbudspris
6 fl. pr. stk.
89,95 DKK
Fragt
FRAGT FRA 29,-
Køb for:

mere for
FRI LEVERING
Bestil inden:
Og vi sender i dag

Passer godt til

Servering: 
15-17 °C
Gemmepotentiale: 
2024
Alkohol: 
13.5 %
Indhold: 
75 cl.

Vi tror du vil kunne lide...

Tilmelding til nyhedsbrev

Få gode tilbud og tips om dejlige druer direkte i din indbakke.

Gruppekøb
Indtast den kode du har modtaget fra Supervin