Klik/Tryk for at zoome

Chateau Sorbey, Haut Medoc AOC, 2010

På lager

Lækker, blød og drikkemoden Haut-Médoc Bordeaux er svær at finde til den HELT RIGTIGE pris - især hvis du skal have en bare nogenlunde årgang.

Vi har fået en ekstra levering - EN LILLE PARTI - af Château Sorbey fra kultårgangen 2010 - det bedste Bordeaux-år i mands minde!

Robert Parker er på hans "Vintage Chart" helt oppe og ringe med 98 / 100 point til nogle af kommunerne i Haut-Medoc!

Årgangen er eminent i Bordeaux - en meget tør og varm sommer med passende nedbør i september skabte perfekte vækstbetingelser for vinbønderne, hvilket gjorde årgangen til en af de bedste nogensinde. 

"The 2010 vintage is an exceptional year for reds" - James Suckling

Château Sorbey er 2. vinen til det berømte slot Château Julien. Med små 15 hektar vinstokke er Sorbey et lille slot - og fokus ligger derfor på kvalitet fremfor kvantitet.

Intens rubinrød kulør, super flot i farven - det ses ikke, at vinen er 8 år gammel. Den står simpelthen knivskarpt i glasset.

Sorbey 2010 har bouquet af intense solbær, grøn peberfrugt og behageligt aftryk fra fadet. Smagen er finesserig, koncentreret og først lige vågnet. Du fornemmer hurtigt årgangens mange solskinstimer: Blød, afrundet, mørk frugt, venlige og afstemte tanniner - afsluttes med flot kompleksitet af lidt læder og sød lakrids.

En oplagt Bordeaux til godt oksekød - både bøffer og steg. Kan med fordel også nydes med modne oste. Alk. 13,5%. Kan gemmes til ca. 2024.

Læs mere

Passer godt til

Okse

Vildt

1 fl. pr. stk. 149,95  DKK
6 fl. pr. stk. 129,95  DKK
Indhent tilbud på storkøb
Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 15-17 °C
Gemme potentiale 2024
Alkohol 13.5 %
Indhold 75 cl.