Tilbage

Castillo de Calatrava Gran Reserva 2006

På lager
Castillo de Calatrava Gran Reserva 2006
IWSC
Decanter

Hvis du kan lide Klassisk Rioja, kommer du til at lede meget længe for at finde en kvalitet i denne prisklasse, der bare kommer i nærheden af denne Grand Reserva.

Vinen er lavet på ren Tempranillo, og stilen er "lækker Rioja", men den er produceret i La Mancha i Spanien for at holde prisen nede. Det, synes vi, faktisk også er genialt. 

Farven er ungdommelig, og du har ikke skyggen af en chance for at se at vinen er 12 år gammel. Den har klassisk "Rioja" bouquet med kompleks næse af krydderier, moden frugt og vanilje.

Smagen er kraftig, men stadig frugtfuld og ualmindelig afrundet. Den har behagelige lag af cremet krydderi og vanilje fra fadlagringen og en vedvarende afslutning med antydning af kaffe, balsamico og krydderi.
13.5 % alkohol.

Særdeles velegnet til lam og steg.

Vi vil gerne understrege, at Grand Reserva først frigives efter mange år, og således er 2006 i topform. Den kan sagtens ligge en del år mere!

Vinen har i årevis fået en stribe flotte anmeldelser for sit ekstraordinære pris/kvalitets forhold, denne årgang har fået bronze medalje ved Internatinal Wine Challenge.

Vi tilbyder Supervins unikke garanti: 
Hvis du ikke er tilfreds med vinen, tager vi alle flasker retur på vores regning og returnerer betalingen. Det gælder også den første, åbnede flaske (maks. 1 md. efter levering).

Vores vurdering
1 fl. pr. stk.
99,95 DKK
6 fl. pr. stk.
89,00 DKK
12 fl. pr. stk.
79,95 DKK
Fragt
FRAGT FRA 29,-
Køb for:

mere for
FRI LEVERING

Passer godt til

Servering: 
16-18 °C
Gemmepotentiale: 
Ja.
Alkohol: 
13 %
Indhold: 
75 cl

Vi tror du vil kunne lide...

Tilmelding til nyhedsbrev

Få gode tilbud og tips om dejlige druer direkte i din indbakke.

Gruppekøb
Indtast den kode du har modtaget fra Supervin