Klik/Tryk for at zoome

Castillo de Calatrava Gran Reserva 2006

På lager

Hvis du kan lide Klassisk Rioja, kommer du til at lede meget længe for at finde en kvalitet i denne prisklasse, der bare kommer i nærheden af denne Grand Reserva.

Vinen er lavet på ren Tempranillo, og stilen er "lækker Rioja", men den er produceret i La Mancha i Spanien for at holde prisen nede. Det, synes vi, faktisk også er genialt. 

Farven er ungdommelig, og du har ikke skyggen af en chance for at se at vinen er 12 år gammel. Den har klassisk "Rioja" bouquet med kompleks næse af krydderier, moden frugt og vanilje.

Smagen er kraftig, men stadig frugtfuld og ualmindelig afrundet. Den har behagelige lag af cremet krydderi og vanilje fra fadlagringen og en vedvarende afslutning med antydning af kaffe, balsamico og krydderi.
13.5 % alkohol.

Særdeles velegnet til lam og steg.

Vi vil gerne understrege, at Grand Reserva først frigives efter mange år, og således er 2006 i topform. Den kan sagtens ligge en del år mere!

Vinen har i årevis fået en stribe flotte anmeldelser for sit ekstraordinære pris/kvalitets forhold, denne årgang har fået bronze medalje ved Internatinal Wine Challenge.

Vi tilbyder Supervins unikke garanti: 
Hvis du ikke er tilfreds med vinen, tager vi alle flasker retur på vores regning og returnerer betalingen. Det gælder også den første, åbnede flaske (maks. 1 md. efter levering).

Læs mere

Passer godt til

Gris

Okse

Vildt

Lam

PRISEN UDLØBER OM:
1 fl. pr. stk. 99,95 DKK
6 fl. pr. stk. 89,00 DKK
12 fl. pr. stk. 79,95 DKK
TILBUD12 fl. pr. stk. 59,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

Bronze

IWSC

Commended

Decanter

Vores vurdering

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 16-18 °C
Gemme potentiale Ja.
Alkohol 13 %
Indhold 75 cl