btb

SUPERVIN består af Jyllands største, fysiske specialforretning for vin og en af Danmarks største og hurtigst voksende online-forretninger kaldet www.supervin.dk.

Butikken er opbygget som et varehus - højt til loftet og brede gange. I kælderen har vi flotte og hyggelige smagelokaler, der kan rumme op mod 150 personer. Her afholder vi både private arrangementer og professionelle firmapræsentationer for vinelskere fra hele Skandinavien.


På www.supervin.dk har du mulighed for uforstyrret at læse om vores vine og sammenligne vores priser med andres. Vi lover dig – du bliver ikke skuffet, hverken når det gælder udvalg, kvalitet eller pris.

Vi har en forkærlighed for italiensk vin, men importerer direkte fra mange spændende vinhuse i hele verden. Derfor kan du finde et ekstra stort, flot og varieret sortiment fra det meste af den kendte vinverden. 


Derudover har vi et stort udvalg af de gængse spirituosa og lækkerier.

 

Vores forretningsidé

Både nationalt og internationalt har SUPERVIN et stort og indflydelsesrigt netværk af producenter, leverandører og samarbejdspartnere. Det giver os mulighed for at opkøbe adskillige restpartier såvel i Danmark som i udlandet.

 

Priserne på disse restpartier er ofte meget lave, og denne besparelse ønsker vi at lade vores kunder få del i. Vores daglige priser er i forvejen særdeles konkurrencedygtige, men flere gange om ugen tilbyder vi kvalitetsvine til uhørt lave priser.


Ofte kombinerer vi disse tilbud med garantier, som fx. ‘kan ikke findes billigere’ eller ‘en måneds returret og pengene tilbage – også for den først åbnede flaske’. Det siger sig selv, at vi overholder vores løfter og reducerer prisen, hvis vi tager fejl, og betaler pengene tilbage, når det drejer sig om returretten.

På grund af denne prispolitik, vores købmandsskab, specialisering og store udvalg leverer vi også kvalitetsvin til flere af landets største virksomheder.


 

Vores vision

 

Med udgangspunkt i vores resultater siden etableringen i 2013 har vi lavet følgende vision:

 

  1. Senest om fem år er SUPERVIN såvel fysisk som online en kendt og respekteret vinforretning i hele Skandinavien. Målt på størrelse er vi nummer to i Danmark, og målt på service, kundetilfredshed og vækst er vi nummer ét.
     
  2. Vi vil udvikle vores særpræg og specielle forretningskoncept på en innovativ måde, som altid kommer kunderne til gode uden at sætte vores købmandsskab og forretning over styr. Udgangspunktet er forenkling af forretningsgange gennem udnyttelse af den  digitale teknologi. Vores fokus skal være på kvalitet kombineret med aggressive indkøb og aggressivt lave priser.
     
  3. Vi vil udvikle vores internationale netværk og produktportefølje, så den indeholder vine fra alle de vigtigste vinområder i verden, ligesom vi også vil udvide vores sortiment med produkter – herunder økologiske - der hænger naturligt sammen med vores øvrige vareudbud.
     
  4. Vi vil udvikle vores medarbejdere både fagligt og professionelt, så de kan leve op til vores ambitioner og føler, at de vokser såvel fagligt som personligt.  Målet er at udvikle dem til vinkyndige eksperter, der kan yde super-service til vores kunder.

 

Vores værdier

Med kunden som omdrejningspunkt er vores værdier: Ordentlighed, ordholdenhed, faglighed, hurtighed, købmandsskab, service, kvalitet og nytænkning.

 

Vi forstår, at kun ved at være loyale mod vores kunder og ‘sige hvad vi gør og gøre, hvad vi siger’, er kunderne loyale mod os. Det vil vi måle os selv på, og det ønsker vi også, kunderne gør.

 

Vi vil gerne opfattes som den uortodokse og lidt ‘frække dreng i klassen’, der gør og siger tingene anderledes. Med vores koncept ønsker vi at udfordre de andre store spillere på markedet, men det må aldrig ske på bekostning af faglighed, seriøsitet og købmandsskab. De løsninger, vi vælger, er forankret i kvalitet og tager altid udgangspunkt i vores kunders behov.

Velkommen til SUPERVIN

 

Du er altid velkommen til at kigge forbi på vores portal www.supervin.dk eller skrive til os på info@supervin.dk, hvor vi er klar med gode råd og svar på dine spørgsmål.

Har du lyst, vil vi også gerne byde dig velkommen i vores store forretning, hvor du kan se vine i alle prisklasser og fra det meste af verden.

Vi bor på Skagensvej 201, 9800 Hjørring, og vores åbningstider i hverdagen er 10-17.30 og lørdag 10-16.

Endelig kan du kontakte os på telefon 98921853. Vi lover – du fortryder det ikke!

Velkommen på www.supervin.dk

                              

Mads Jensen                            Karsten Jakobsen                     Lars Ziegler Pedersen              Janni Frost
Ejer                                            Vinhandler/Daglig leder          Logistik                                      Bogholder
mj@supervin.dk                      kj@supervin.dk                         lz@supervin.dk                         
jf@novin.dk

 


Søren Holmsgaard
Salg, Pakkeri og Facebook
sh@supervin.dk
Cathrine Widding
Web
cw@supervin.dk

Mark Kramer
Salg og Markedsføring
mk@supervin.dk

 

 

Supervin Hjørring A/S
Skagensvej 201 
9800 Hjørring 

Tlf. 98 92 18 53
info@supervin.dk
CVR nr: 21281573

Bank:
Sparekassen Vendsyssel
9070 - 1620216697

Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på supervin.dk.

Butikkens åbningstider:
man-fre: 10:00-17:30
lørdag:   10:00-16:00

 

Tilmelding til nyhedsbrev

Få gode tilbud og tips om dejlige druer direkte i din indbakke.

Gruppekøb
Indtast den kode du har modtaget fra Supervin