Tilbage

Beyra Superior 2013

Beyra Superior 2013 fra Douro, Portugal
Wine Enthusiast

"Rui Roboredo Madeira is part of a new generation that is setting the pace for the growing quality of Portuguese wines" - Wine Spectator. Sådan beskriver Wine Spectator, manden bag denne spektakulære vin.

Beyra Superior er en del af en serie af: "Vinhos de Altitude" - vine der bliver skabt i højderne. Markene ligger i 700 meters højde, og vinstokkene brugt til vinen er over 40 år gamle.

Vinen er primært lavet på Tempranillo (70%), blandet med klassiske, lokale, portugisiske druer. Højtliggende Tempranillo er en perfekt opskrift, når målet er at lave vin med mørke frugttoner, der stadig har et let og køligt udtryk.

93 point af Wine Enthusiast – og ovenikøbet EDITOR´S CHOICE!

Vinen er mørkerød i glasset med en moden, lilla nuance. Duften er frugtrig, frisk og med krydderier fra 12 måneders fadlagring.

Smagen er intens og let på samme tid. Den er præget af brombær og hindbær - samt strejf af lækker lakrids og vanilje. Perfekt balance, og med et dejlig krydret "finish". 15% alk.

Vinen passer særdeles godt med okse- og kalvekød. Vinens tannin vil gøre kødet mørt, og kødets høje proteinindhold vil blødgøre garvesyren – perfekt kombination, og et skoleeksempel på, hvordan mad og vin hjælper hinanden.

1 fl. pr. stk.
249,95 DKK
6 fl. pr. stk.
189,95 DKK
Fragt
FRAGT FRA 29,-
Køb for:

mere for
FRI LEVERING

Passer godt til

Servering: 
16-18 °C
Alkohol: 
15 %
Indhold: 
75 cl

Vi tror du vil kunne lide...

Tilmelding til nyhedsbrev

Få gode tilbud og tips om dejlige druer direkte i din indbakke.

Gruppekøb
Indtast den kode du har modtaget fra Supervin