Klik/Tryk for at zoome

Beyra Superior 2013

Udsolgt

"Rui Roboredo Madeira is part of a new generation that is setting the pace for the growing quality of Portuguese wines" - Wine Spectator. Sådan beskriver Wine Spectator, manden bag denne spektakulære vin.

Beyra Superior er en del af en serie af: "Vinhos de Altitude" - vine der bliver skabt i højderne. Markene ligger i 700 meters højde, og vinstokkene brugt til vinen er over 40 år gamle.

Vinen er primært lavet på Tempranillo (70%), blandet med klassiske, lokale, portugisiske druer. Højtliggende Tempranillo er en perfekt opskrift, når målet er at lave vin med mørke frugttoner, der stadig har et let og køligt udtryk.

93 point af Wine Enthusiast – og ovenikøbet EDITOR´S CHOICE!

Vinen er mørkerød i glasset med en moden, lilla nuance. Duften er frugtrig, frisk og med krydderier fra 12 måneders fadlagring.

Smagen er intens og let på samme tid. Den er præget af brombær og hindbær - samt strejf af lækker lakrids og vanilje. Perfekt balance, og med et dejlig krydret "finish". 15% alk.

Vinen passer særdeles godt med okse- og kalvekød. Vinens tannin vil gøre kødet mørt, og kødets høje proteinindhold vil blødgøre garvesyren – perfekt kombination, og et skoleeksempel på, hvordan mad og vin hjælper hinanden.

Læs mere

Passer godt til

Okse

Vildt

Ost

1 fl. pr. stk. 249,95 DKK
6 fl. pr. stk. 189,95 DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

93 Point

Wine Enthusiast

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 16-18 °C
Alkohol 15 %
Indhold 75 cl