Tilbage

Beyra Reserva 2015

Beyra Reserva 2015 fra Douro, Portugal
91 point - Wine Enthusiast

Beyra Reserva tilhører Rui Roboredo Madeira's serie af "Vinhos de Altitude". Vin høstet godt 700m over havets overflade. Højdemetrene sikrer kompleksitet, finesse og elegance.

Vinen er fremstillet på 70% Tempranillo og 30%Touriga Nacional. Reserva er et udtryk for fadlagring og betyder i dette tilfælde, at vinen har lagret 8 måneder på helt nye egetræsfade.

Vinen har i 2015-årgangen fået et kæmpe kvalitetsløft. Du får bare ekstra meget Tempranillo for pengene!

Moden, rød og klar i glasset. Duften er domineret af vilde kirsebær og vanilje fra fadet. Smagen er frugtig og krydret. Kirsebær og blåbær står i front, og et behageligt balanceret fad giver vinen et modent udtryk. 14,5% alkohol.

Er du til stor Bordeaux, Barolo og elegant Tempranillo fra Ribera del Duero, finder du her vin med samme egenskaber til en brøkdel af prisen!

91 point - Wine Enthusiast!

Trods den unge alder er Beyra Reserva overraskende drikkemoden. Den tåler fint en let dekantering og passer flot til efterårets tunge retter.

Er du ude efter vin til kælderen er Tempranillo en fremragende samarbejdspartner. Et kongeår som 2015 gør heller ikke potentialet værre. Holder nemt 8-10 år.

Øverst på flasken har vinen 91 point af Wine Enthusiast, nederst på flasken har vinen 90 point af selv samme vinmagasin - hvilket jo ikke kan lade sig gøre.

Beyra har 91 point i den nye årgang. De 90 point kommer fra en tidligere årgang, og er "desværre" ikke blevet opdateret i forbindelse med flaskens nye design.

En kostbar fejl - som vi udnytter til fulde! På trods af den forhøjede 2015-kvalitet og det ekstra point, kan vi sælge til rekordlav pris!

1 fl. pr. stk.
159,95 DKK
6 fl. pr. stk.
129,95 DKK
Fragt
FRAGT FRA 29,-
Køb for:

mere for
FRI LEVERING

Passer godt til

Servering: 
16-18°C
Gemmepotentiale: 
2025
Alkohol: 
14,5 %
Indhold: 
75CL

Vi tror du vil kunne lide...

Tilmelding til nyhedsbrev

Få gode tilbud og tips om dejlige druer direkte i din indbakke.

Gruppekøb
Indtast den kode du har modtaget fra Supervin