Klik/Tryk for at zoome

Abremundos, Octava Alta, 2014

Udsolgt

Octava Alta er "storebror" til vores helt store argentinske succes: Octava Bassa. Er du vild med Bassa, vil du blive skrub forelsket i Alta!
 
Octava Alta er en af få vine fra Argentina der bare performer hvert eneste år. Hvert år scorer vinen top point fra alle de internationale anmeldere. Det skal også smage godt - Alta har en gennemsnitspris på 349 kr. hos Vivino, mens WineSeacher viser 252 kr pr. flaske (inkl moms). 
 
Smuk sort i glasset med en lyslilla kant. Stor bouquet af mørke bær, cedertræ og lakrids.
Noter af modne solbær og blommer snor sig om tungen. Octava Alta er på en gang intens, rafineret og kompleks - en virkelig flot balance, som afgjort er med til at give vinen de mange point!
 
James Suckling, 96 point
"A rich and juicy wine with chocolate and berry character. Full body, soft and velvety tannins and a flavorful finish. Gorgeous and sexy."

96/100 point - Agentina Wine Awards
93/100 point - Robert Parker
4,1/5,0 stjerner - Vivino

Octava Alta er lavet på 80% Malbec og 20% Cabernet Franc. Druerne høstes i Ucu Valley, 1100 meter over havets overflade. Vinen lagrer 16 måneder på egetræsfade og 6 måneder på flaske inden frigivelse. 15% Alkohol.

Den oplagte ledsager til oksesteg, bøffer - eller prøv med vinterens gryderetter. Dekanter kort og nyd ved 16-18°C. Kan gemmes til ca. 2030.

5 stjerner Flaskehalsen.nu
"Her har vi en argentinsk sværvægter, der har mest Malbec-drue i sig, men som blødes op af Cabernet Franc. Det medvirker, at det er de krydrede og lidt kradse noter, der står forrest, men selvom den river i næsen, så efterlader den en frisk og blød fornemmelse i grundsmagen, hvor der rundes af med en krydret omgang peber. Det gør den til en rigtig flot vin, der først er lidt stram, men som efterhånden åbner sig på den lækreste måde. Man må tillade sig at have høje forventninger til en vin i denne prisklasse, og den lever i store træk op til dem."

Flot anmeldt i Magasinet Status
SMAG: 5 STJERNER
PRIS: 5 STJERNER

Supervins unikke garanti:
Hvis du ikke er tilfreds med vinen, tager vi alle flasker retur på vores regning og returnerer betalingen. Det gælder også den første, åbnede flaske (maks. 1 md. efter levering).

Læs mere

Passer godt til

Grill

Gris

Okse

1 fl. pr. stk. 429,95 DKK
6 fl. pr. stk. 349,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

96 Point

James Suckling

93 Point

Robert Parker

Vivino

Flaskehalsen.nu

Magasinet Status

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 16-18°
Gemme potentiale 2030
Alkohol 15%
Indhold 75 CL