Leveringsinformation

Varer leveres som udgangspunkt fra dag til dag. Dog leveres der ikke lørdage, søndage og helligdage. Hvis du bestiller inden kl. 15.30, sender vi varerne samme dag. Normalt leverer vi dag til dag - enkelte gange kan der gå en dag ekstra.

Da vi bruger "Last Mile" som er en del af  Post Nord der kun køre med fødevare, bliver forsendelsen som udgangspunkt stillet, derfor skal beskedfeltet til posten udfyldes, altså er man ikke hjemme mellem 8-16 bliver forsendelsen stillet der hvor kunden ønsker det.

Bor man i etageejendom med kode på døren, kan posten i nogle tilfælde blive nød til at tage forsendelsen med retur, og prøve levering senere eller næste dag. Kan posten komme ind i opgangen bliver forsendelsen leveret foran døren til kundens lejlighed.

Bestillinger leveres mandag-fredag i tidsrummet 8-16

Hvis der er udsolgt, kontakter vi dig og aftaler nærmere vedrørende levering. Prisen er 29 kr, hvis købet er under 1000 kr og ved køb derover leveres fragtfrit. Gælder hele Danmark, dog kun brofaste øer og Bornholm. 

Du modtager en mail, den dag vi sender varerne her fra og først der hæver vi din betaling. Drejer det sig om en bankoverførsel, sender vi varen, når vi har registreret indbetalingen. 

Der er også mulighed for at afhente din bestilling på Skagensvej 201. Du skal blot medbringe ordrebekræftelsen.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på
tlf +45 98 92 18 53

 

Tilmelding til nyhedsbrev

Få gode tilbud og tips om dejlige druer direkte i din indbakke.

Gruppekøb
Indtast den kode du har modtaget fra Supervin