Tilbage

Castillo de Calatrava Gran Reserva 2004

På lager
Castillo de Calatrava Gran Reserva 2004 fra La Mancha, Spanien
IWSC
Decanter

Hvis du kan lide Klassisk Rioja, kommer du til at lede meget længe for at finde en kvalitet i 50 kr. klassen, der bare kommer i nærheden af denne Grand Reserva.

Som vinfirma i lille Danmark er det nødvendigt at have de rigtige samarbejdspartnere i udlandet. Vi har et sublimt samarbejde med et større engelsk firma, der er i særklasse, når det drejer sig om at få produceret god spansk vin til de helt rigtige priser.

Calitrava Grand Reserva er et strålende eksempel. Vores venner i England køber meget stort ind, fordi de sælger vinen til store engelske kæder. Vores indkøb gør ordren endnu større, og samlet set opnår vi en ekstraordinær lav indkøbspris, som vores kunder nyder godt af - en genial arbejdsfordeling, synes vi.

Vinen er lavet på ren Tempranillo, og stilen er "lækker Rioja", men den er produceret i La Mancha i Spanien for at holde prisen nede. Det, synes vi, faktisk også er genialt. 

 Farven er ungdommelig, og du har ikke skyggen af en chance for at se at vinen er 12 år gammel. Den har klassisk "Rioja" bouquet med kompleks næse af krydderier, moden frugt og vanilje.

Smagen er kraftig, men stadig frugtfuld og ualmindelig afrundet. Den har behagelige lag af cremet krydderi og vanilje fra fadlagringen og en vedvarende afslutning med antydning af kaffe, balsamico og krydderi.

Særdeles velegnet til lam og steg.

Vi vil gerne understrege, at Grand Reserva først frigives efter mange år, og således er 2004 i topform. Den kan sagtens ligge en del år mere!

Vinen har i årevis fået en stribe flotte anmeldelser for sit ekstraordinære pris/kvalitets forhold, 2004 har allerede fået:


IWSC: Bronze

Vi tilbyder Supervins unikke garanti: 
Hvis du ikke er tilfreds med vinen, tager vi alle flasker retur på vores regning og returnerer betalingen. Det gælder også den første, åbnede flaske (maks. 1 md. efter levering).

Obs, af tekniske årsager fremgår prisen v/6 fl. ikke af online shoppen. Lægger du 6 stk. i kurven er det imidlertid den pris systemet registerer. I kurven kommer 6 stk. derfor til koster 6 x 59.95= 359,70 kr.

Vores vurdering
1 fl. pr. stk.
99,95 DKK
6 fl. pr. stk.
59,95 DKK
12 fl. pr. stk. 75,00
Tilbudspris
12 fl. pr. stk.
49,95 DKK
Fragt
FRAGT 29,-
Køb for:

mere for
FRI LEVERING

Passer godt til

Servering: 
16-18 °C
Gemmepotentiale: 
Ja.
Alkohol: 
13 %
Indhold: 
75 cl

Vi tror du vil kunne lide...

Tilmelding til nyhedsbrev

Få gode tilbud og tips om dejlige druer direkte i din indbakke.

Gruppekøb
Indtast den kode du har modtaget fra Supervin